mandag 26. oktober 2009

Vi er på toppen av tabellen

Jeg tok en titt på tabellen i dag, vet ikke om den har blitt oppdatert etter helgens kamper, men foreløpig ser det ut til vi er serieleder. De fleste lagene har spilt 4 kamper og et par ligger på 2-3, vi har altså en kamp mindre spilt en de fleste. Dette er jo selvsagt gode nyheter, men noe som er litt bekymringsverdig er at samtlige av de 8 øverste lagene, forutenom Gimle C, har en målforskjell som ligger innenfor +/-30poeng. Det betyr at alle de 4 første serierundene har vært svært tette og det er tilsynelatende ikke noen klare favoritter så langt. Gimle C, ungdommene som prøver å jobbe seg til minutter på BlNO-laget, har en målforskjell på +105!!! De løper med andre ord inn mye poeng, så langt snitter de på 99,6 poeng per kamp. Å kontrollere kampen mot de blir utfordrende, men langt i fra umulig. Ikke glem vi har litt ekstra pondus ;-)

De to lagene som klart sliter i år er Brattholmen, som tapte på walk over i helgen, og Gimle B. Ellers er det nok en del lag som er avhengig av å ha fullt oppmøte på kamp for å være potente nok til å vinne (eks Ulriken B).

Jeg tror vi skal konkludere med at det er jevnt i år, en del jevnere enn vi hadde trodd på forhånd, men med den starten vi har fått så lover det bra. Viktig for oss å gå seirene ut av kampene som har gått til ekstraomganger, det bygger karakter.

UPDATE:
Jeg ser nå at helgens resultater er blitt lagt inn og vi ligger nå andreplass slått av BSI pga de har bedre målforskjell... forresten målforskjell høres dårlig ut, heter det poengforskjell i basket??? Vi noterer oss også at Fyllingen tapte knepent for Hop i helgen med 77 - 84 og at Ulriken B måtte tåle et nytt tap mot Bønes 73 - 77. Med så tette kamper blir det avgjørende at vi vinner hjemmekamper og jevne kamper om vi skal vinne serien i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete