tirsdag 27. oktober 2009

Blake Griffin skadet igjen


I treningskamp mot New Orleans Hornets har Griffin klart kunststykke å pådra seg brudd i kneskålen og er ute i 6 uker minimum. Dette er hans andre skade på kort tid etter han ble draftet av L.A. Clippers. I sommer pådro han seg en skade (høyre skulder) under summerleague, men har blitt trent forsiktig opp og var 100% klar for sesong når dette skjedde.

Mange forventer at Griffin skal bli Rokie Of the Year i år og han har fått mye oppmerksomhet av media og fans etter at han gikk inn i draften. Spørsmålet er om Clippers vanvittige historie vil nok en gang gjenta seg og ødelegge hans karriere med diverse merkelige skader og andre uforutsette hendelser. Når man leser om klubben og hva som har skjedd opp igjennom årene kan man virkelig begynne å lure om noen har forbannet klubben med eldgamle ritualer.

Bill Simmons, skribent for ESPN, skrev et åpent brev til Blake Griffin rett etter han hadde blitt draftet til L.A. Clippers, hvor han anbefaller Griffin rett ut å gjøre det han kan for å komme seg bort fra klubben. Dette brevet forteller en del om de vanvittige skadene som spillere har fått når de har vært i Clippers og Simmons prøver å gi et godt grunnlag for Griffin til å ta valget om å stikke mens han kan. Jeg anbefaller på det sterkeste at dere leser brevet, meget bra skrevet og veldig morsomt.

Bill Simmons - Open letter to Blake Griffin

UPDATE:
Kneskaden skjedde sansynligvis i satsen eller landingen etter denne dunken mot Hornets.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete