tirsdag 10. november 2009

Vi ser tilbake...Pacers Vs Knicks

Det kan diskuteres hvem som er de største rivalene i dagens liga, men snakker vi 90 tallet så var få større enn Pacers og Knicks.
Det er veldig mye å hente fra årene Pacers slet med komme seg forbi Knicks i playoffs. Vi velger å presentere en enorm forestilling fra Reggie Miller. Klippet er tatt fra 1994 eastern conference finals, hvor han eksploderer i 4 omgang, og sender Pacers foran med 3-2 i kamper. Desverre ble knicks for store igjen og trakk finale strået 4-3.


Året etter derimot...

Dette var Pacers første serie der de gikk forbi knicks, Miller ledet som vanlig veien.

Som gammel knicks fan, var det få spillere jeg hatet mer en Reggie Miller, Madison Square Garden var hans slakterhus, og knicks spillerne+Spike Lee var møre biffer klare til å bli kuttet opp, brutalt...

Gjennom 90 tallet var det flere minneverdige møter mellom de 2 lagene fra øst. Vi har sett på noen av Miller og Pacers sine, og til slutt tenkte jeg å avslutte med et play som jeg synes, fortsatt den dag i dag, er kremen av clutch plays.

Det er 1999. Knicks er på vei mot finalen som det 8th seedete laget fra øst. De møter Pacers i semifinalen...Game 3, versågo

1 kommentar:

Anonym sa...

Jela bra ansiktsuttrykk på Starks når han misser det første straffekastet... priceless

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete