onsdag 24. februar 2010

Så skjedde det vi har ventet på...

Blant de mange trade'sene som ble gjort nettopp var det et par kandidater som burde blitt tradet med krykker på forhånd. Jeg tipper Dallas var glad når de klarte å kvitte seg med Josh Howard som har vært skadet ufattelig mye, spesielt med tanke på at han Howard gikk i bakken i forrige kamp og holdt seg til kneet. Det viste seg at ACL var gått ann, ute resten av sesongen. Så lenge varte det morroen for Howard. Trist rett og slett. Fyren skulle spilt med full middealder rustning, eneste løsning.

Tracy McGrady har knapt spilt det siste året, 46 minutter for å være eksakt, og nå er han skadet igjen. I sin andre kamp for sitt nye lag. Knee-Mac fikk seg et par smeller i kneet og haltet av banen igjen. Tipper New York fans'en er happy nå. Enda mer happy blir de vel når Lebron velger å bli i Cleveland etter sommeren. Knicks har satset alt på å kapre han og derfor kvittet seg med rubbel og bit av kontrakter.

Det ryktes at Allan Iverson kommer til å bli dumpet av Sixers. Kneet hans har vært et problem og han har vært en del til og fra laget av den grunn og "personlige grunner". Sixers GM og coach til er enige om at dette er det beste for laget. Dette har ikke blitt formelt enda. Nok en gang så er det trøbbel med Iverson. Nå har han fått flere sjangser flere steder og det har bare blitt kvalme. Noe må være i offside hos den fyren der...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete