torsdag 4. februar 2010

Highlights fra Stavanger - Ulriken B



Dette skulle være kampen hvor vi skulle dominere fra start til slutt. På en måte gjorde vi dette, vi dominerte kampen med utrolig tafatt spill og det så ut som samtlige av oss var vaksinert mot agressivitet før kampstart. Sansynligvis så var vi blitt litt for konfortabel med tanken på at vi kom til å å vinne kampen uansett, at vi dermed manglet "frykten". Når vi ser tilbake på kampen i ettertid så kan vi si med sikkerhet at vi gjorde Ulriken B gode, vi bommet på haugevis med åpne skudd, vi spilte dårlig forsvar og kastet bort ballen altfor mange ganger.

Vi prøvde også å fordele minuttene litt mer siden denne kampen var "vunnet på forhånd", Ivar Brekke spilte 19 min, Gregg Farrer hadde 10 min og Stig Sagevik var på "parketten" (Tastahallen har gummidekke egentlig) for første gang i år

Uansett så fikk vi jobben gjort. Med litt sjerpings i 4 qtr så gikk vi fra å ligge under med 6 poeng til å lede og sikre inn seieren med sluttresultatet 70 - 62. Når vi ser på stats'en fra kampen så framstår Arve Gravdal som eneste mann som var på jobb i denne kampen, resten var preget av "lyset-på-ingen-hjemme-syndromet".

Klikk her for stats

Pts: Gravdal, 17
Ass: Gravdal, 10
Rbs: Paulsen, 12
Stls: Gravdal, 6

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete