onsdag 24. februar 2010

Highlights fra Stavanger - Fyllingen



Here er "høydepunktene" fra kampen vår mot Fyllingen. Som man kan se på klippet så var det relativ laber stemning i laget og tenningen var minimal. Avviklingen av kampen gikk heller ikke som planlagt og grunnet diverse misforståelser så var kampstart 1,5 timer forsinket.

Nå vi endelig kom i gang med kampen var det som vanlig den gode starten som gjorde oss i stand til å vinne kampen. Vi har nå spilt et utall med kamper hvor vi leder fra start til slutt og det har ikke alltid vært pent å se på. Men å forsvare en ledelse trenger ikke alltid å være pent, så lenge vi vinner.

Vi startet med å dumpe ballen inside hvor Rune og Ivar (de skøt henholdsvis 63% og 80%)leverte varene. Arve disket opp med 17 pts, 10 rebs, 12 ass og i tillegg blokket han et skudd, hvorpå en yngre tilskuer påpekte spensten til Arve til sin kompis "se på de leggene då, ikkje rart han håppar høyt" (dette er fakta, jeg kan bevitne det). Hadde Hr. Talleraas holdt seg unne skytingen fra 3'eren, så hadde han vært 7 av 7. Hans double-double på 15 pts og 11 rebs for absolutt godkjent.

Pts: Paulsen, 25
Ass: Gravdal, 12
Rbs: 2stk, 11
Stls: Gravdal, 2


Statistikk fra kampen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete