lørdag 16. januar 2010

Highlights fra Stavanger - Os



Hjemmekampen mot tabelleder Os var viktig for oss, noe som vi viste bare i deler av kampen. Vi var liksom ikke helt sync'et og det var svært variabel prestesjoner både offensivt og deffensivt. Sistnevnte var del mest kritiske.
Men mot slutten tok vi oss sammen og som mange ganger tidligere denne sesongen, tok vi kontroll over kampen og styrte det inn. Vi har fått en fin ro i laget, takler jevne kamper og vinner de, takin' care of beeswax.

Sluttminuttene av kampen var spennende og vi endte opp med å ligge under med 1 poeng når det gjenstod 8 sekunder og vi hadde innspill fra baseline. Ballen havner til slutt hos Arve Gravdal som dribler langs trepoengslinjen for å finne en mulighet til å penetrere. Forsvarer legger en hånd på hoften til Arve og som en ekte veteran pull'er han opp og forsvarer ender opp med å feile i skuddøyeblikket. Gravdal blir tildelt 3 straffekast og tiden, luften og hjertene til alle stod stille. Første bommer han og så setter han de to siste, cold as ice. Gravdal setter punktum for seieren med en steal på inbound pasninger etter straffene.

Klikk her for stats fra kampen.

Pts: Austgulen, 22
Ass: Gravdal, 7
Rbs: Ali-Sivertsen, 12
Stls: Brekke, 4

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete