mandag 11. januar 2010

BLNO: nytt år og nye gleder

Vi startet opp det nye året med kampen Harstad - Tromsø som ble en jevn og fin forestilling for de frammøtte 321 tilskuerne. Kampen endte til slutt 95 - 91 til Harstad.

Neste kamp på programmet var Ammerud - Bærum Basket og her var Bærum hakket vassere og stakk av med en knepen 16 poengs seier. Jeg klarer ikke å la være å bite meg merke i at Thor Hagen hadde en fin, men kort dag på jobben. Oppsummert så ble det 7 minutter spilletid, 2 pts, 3 rebs og 5 fl. Tipper han var godt fornøyd med dommerne.

Videre så er det nå kommet fram en sak om en tidligere norgesmester (og harstad-spiller) er tatt i en narkosak på østlandet. Tollerne oppdaget en sending med 333 kg hasj i røntgenscanneren og spanet på bilen inn til Oslo, hvor altså den tidligere spilleren ble tatt når han losset av varene. Dette skjedde i oktober i fjor men nyheten ble trykket i VG for noen dager siden.

Jeg håper vi ikke fortsetter i denne retningen, men at vi får en bra avslutning på sesongen som gjør av neste års utgave av BLNO blir bedre enn årest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete