onsdag 30. september 2009

Suns skal spille run-and-gun igjen


Av naturlige årsaker så måtte Suns senke tempoet sitt forrige sesong etter at de hentet inn kaktusen Shaq. Nå når han er forsvunnet til Cleveland, så er det igjen klart for kamper med høyt scoringssnitt. Etter at Terry Porter fikk sparken og Alvin Gentry har tatt over, så har mange forutsett det som nå ser ut til å blir en realitet. Nemmelig det at Alvin Gentry er ansatt som coach, men egentlig er det Steve Nash som kommer til å kjører showet.

Så forhåpentligvis kommer det noe godt ut av kommer skilsmissen mellom Phoenix Suns og Shaq. En av de litt mindre omtalte sakene som skjedde i sommer var nettopp i tiden rundt denne skilsmissen. Det oppstod kontroversene rundt Shaqs tv-show "Shaq Vs", et show der Shaq skal møte andre idrettstjerner i deres egen idrett og konkurrere. Ryktene om at Shaq hadde stjålet denne idéen fra Steve Nash dukket raskt opp, dog ingen av de ville kommentere saken. Nash skal så ha hentet inn en advokat og på magisk vis dukket opp som Executive producer for showet.

Dette er ikke første gangen Shaq forlater et lag og det ender i en dårlig såpeopera. Om vi tenker oss om så har det vært hendelser når han forlot Lakers, Miami og Orlando.

(kilde: espn.com)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete