tirsdag 1. september 2009

NBA Live 2010 vs NBA 2k10

Nå nærmer det seg release på sesongens basketspill og det står mellom NBA Live 10 og NBA 2k10, begge har realease 6. okt. Det store spørsmålet er: "hvilke spill skal man investere pengene i?"

NBA Live 10 har fått en grei overhaling på selve gameplay-motoren og blitt litt mer sminket enn forgjengeren, men det ser ut som fremdeles vil man oppleve og ikke ha fullstendig kontroll på spilleren i feks drive-situasjoner. Spilleren vil begynne på en pen animasjon som man overhode ikke har kontroll over og mange ganger ikke selv har initiert en gang. EA velger å fortsette med Dynamic DNA som gir spillerne ratings basert på live statestikk fra NBA.Spørs om dette er revolusjonerende nok for nba fans.

NBA 2k10 har på sin side nedjustert ratingen kraftig på en haug med spillere. De vil at det skal være merkbar forskjell på benkevarmerne (Adam Morrison: 51 overall) og stjernene. Videre har de også inngått et samarbeid med 82games.com, som fører uante mengder statestikk for NBA. 2K Sports bruker denne informasjonen til å forme og korrigere spillernes tendenser på banen. Eksempelvis vil man se klar forskjell på hvordan Tim Duncan og Ben Wallace spiller, Big Ben vil neppe bank'e mange jumpshots. Om Big Ben kommer til å skyte en haug med 3'ere i år vil dette også skje i spillet.

Til syvende og siste kan man putte så mye sminke man bare vil på en trøtt gammel kjerring, men gjør det så mye til eller fra? For de fleste er det gameplay'et som er det viktigste, ikke om man kan se svetteperler renne nedover Supermann-tattoveringen til Shaq. Fjorårets releaser var skuffende og vi håper i år at vi kan få lov til å drive for å så trykke på en knapp og gå rett opp i et jumpshot, og ikke en eller annen vanvittig animasjonssekvens med jumpstop, headfake og reverse lay-up.

NBA Live 10


NBA 2K10

1 kommentar:

Anonym sa...

Tror jeg går for NBA 2K10 i år.
Best på gameplay i følge anmeldelsene så langt.

Anbefaler forøvrig: www.buzzerbeater.org

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete