onsdag 9. september 2009

Iverson har sign'et



Allen Iverson melder på twitter at han har signert for Memphis Grizzlies. Dette er foreløpig ikke bekreftet så vi får stole på twitter. Vi kommer tilbake med mer detaljer.

UPDATE: Ifølge ESPN så ryktes det om at Iverson har signert en 1-årskontrakt verdt $3,5mill. Dette lille eksperimentet kan bli interessant å følge, Memphis trenger Iverson til å selge billetter og annet merchandise for det sliter de virkelig med for tiden. Men nettopp å signere Iverson vil nok også gå på bekostning av laget kjemi, og om det vil selge billetter i lengden får vi se. For å gjenta en sms som tikket inn i går, den som lød som følgende: "A.I. har sign'et for Grizz... det blir ijaffal et bra lag å spille med i NBA Live / 2K10".

Ikke glem at Memphis skaffet seg kjernekaren Zack Randolph tidligere i sommer. Både han og Iverson er per definisjon, det vi kaller en ball hog, så mine sympatier går til de unge spillerne på det laget som sårt trenger touches og minutter for å utvikle seg. Hvis man lener seg litt tilbake og ser på hva de holder på med i Memphis så kan man få litt konspirasjonstanker. Når de "gav" bort Pau Gasol til Lakers hevet mange øyenbrynene. Vi kan i ettertid trygt si at uten Pau Gasol hadde nok Kobe neppe vunnet enda en ring. Argumentet som Memphis den gang brukte for å kvitte seg med Gasol, var hans dyre kontrakt $16,4. Det ser jo unektelig merkelig ut når de 2 år seinere tar på seg Zack Randolph sin kontrakt som er på $16mill i en tid hvor økonomien er langt strammere for de fleste. Randolph heller ikke kjent for å være en som skaper god kjemi og har også en frynsete fortid utenfor banen

(kilde: espn.com)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete