torsdag 27. mai 2010

Z-Bo innblandet i narkotikadistribusjon

Det ryktes nå at Zach Randolph sitt navn er dukket opp i en etterforskning av et "droughouse" som politiet spanet på. En bil som hadde vært innom der ble stoppet og det viste seg at sjåføren hadde med seg narkotika og ammunisjon i hemmelige oppbevaringsrom, så ble det oppdaget at bilen var tilfeldigvis var registrert i Z-Bo's navn. Videre etterforskning ledet til et oppbevaringslager som var leid i Z-Bo's navn og narko-hunder markerte på 2 av 4 boder som Zach Randolh hadde i sitt navn. Politiet kom også over flere biler med hemmelige oppbevaringsrom.

Zach Randolph har spilt en særdeles god sesong og klart å endre mange kritikkeres syn på seg selv, men dette er en alvorlig stripe i lakken for han. Advokaten påstår at bilene hadde de hemmelige oppbevaringsrommene for å frakte verdifulle gjenstander... mange vil nok være enig at narkotika kan defineres som verdifullt ;-)

Hvordan dette påvirker veien videre for Z-Bo er ikke godt å si, men det lover ikke godt. Jeg vet at hadde jeg vært GM i en NBA klubb hadde jeg ikke tatt i fyren med fjernstyrte grillvotter engang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete