onsdag 5. mai 2010

Status 1. divisjon menn sesongen 10/11

Det ser ut som det blir en merkelig opprykkprosess til neste sesongs 1. divisjon. Som de fleste vet, så vant vi vår regionale 2. divisjon og hadde mulighet til opprykk. Vi takket høfflig nei til dette av forskjellige årsaker, og det er naturlig å tro at sjansen går til neste lag på listen. Men slik det hele utviklet seg så vet vi at Askøy trakk sitt lag fra 1. divisjon og det var plutselig 4 ledige plasser i landets nest øverste nivå. Så lang har Kristiansand søkt om opprykk i likhet med Trondheim, Persbråten og Fyllingen. De tre sistnevnte klarer nok ikke å møte kravene som blir stilt for deltagelse og det blir derfor spennende å se hvordan dette sikruset utspiller seg.

Sannsynligvis får Kristiansand rykke opp og da gjenstår det 3 ledige plasser som bør besittes. Så mulig de må finne på noe lurt. Litt artig er det at Hop, som endte på 4. plass i serien vår, er kvalifisert til opprykk. Dvs at Os har takket nei og at vi forhåpentligvis får møte våre erkerivaler igjen neste sesong.

Siste frist for å trekke seg eller melde interesse var 1. mai, og per i dag er følgende lag med i neste sesongs utgave av 1. divisjon: BK, Varden, Langhus, Centrum Tigers, OSI og NTNUI

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete