onsdag 28. april 2010

NBA: nattens kamper

I natt ble Cavs endelig ferdig med serien (4-1) mot Bulls, men det ble ingen enkel sak. Derrick Rose viste en sterk vilje og gjorde alt han kunne for å vinne kampen, han endte på 31 pts til slutt.

Boston kom seg også forbi sin motstander, Heat, og er nå videre til andre runde i sluttspillet hvor de møter Cavs. I nattens kamp var det kun Dwayne Wade som var på jobb (31pts, 10 ass, 8 rebs), mens resten av startingen nådde aldri tosifret poeng. Faktisk var det kun Wade og Mario Chalmers (20pts) som gjorde noe fornuftig i denne kampen.

Lakers slo Oklahoma City konfortabelt 111 - 87, i en kamp der alt gikk galt for OKC. Med en lav skuddprosent og et Lakerslag som matet baller inn til Gasol og Bynum var OKC sjangseløs. Lakers leder nå serien 3-2, men OKC har absolutt mulighet til å vinne neste kamp.

Spurs tapte for Mavs i natt, men leder fortsatt serien 3-2. Svært få lag har klart å tape en serie de har ledet 3-1, så statistikken taler for at Spurs går videre til andre runde. Popovich annså kampen for tapt relativt tidlig og holdt viktige spilleres minutter på et minimum. Tipper han satt å planla neste kamp allerede et par minutter ut i 3. qtr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete