onsdag 24. mars 2010

Manu til Real Madrid?

Det ryktes om at Real Madrid vurderer å gå etter Manu Ginobili nå når kontrakten hans går ut denne sesongen. Det sies at de skal være villig til å strekke seg så langt som $13.5 mill, noe som er $2,8 mill mer enn det spurs betaler han nå. Om det er en smart investering eller ikke kan diskuteres. Fyren har slitt mye med skader de siste 2 årene, men har spilt veldig bra den siste tiden.

For Manu er dette absolutt et godt tilbud, vi snakker her om Madrid som er en glimrende by å bo. De betaler tydeligvis godt og ikke minst... de spiller færre kamper. Det er ikke å stikke under en stol at Manu er blitt 32 år gammel og har spilt 649 kamper bare i sin tid i NBA. Han gjør lurt å i spille i Europa slik at han kan avlaste kroppen sin mer og forlenge karriere sin. Om Manu ender opp i Real Madrid er det en liten tankevekker for NBA og David Stern. Han er en viktig brikke i sirkuset som internasjonal storspiller og markedsføringsobjekt, og mulig det kan påvirke folks oppfatning av NBA som produkt. Det blir spennende å se hva som skjer.

Forresten han heter egentlig Emanuel Ginobili, og bildet jeg fant var desidert det beste. Han ser ut som han er 16 år gammel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete