tirsdag 22. mars 2011

Seier mot Askøy!

Stavanger 85 - Askøy 52

Det ble en komfortabel seier på søndag, selv etter å ha startet med kun 35 poeng i de to første omgangene.

Som vi har gjort før i år så startet vi ganske slakt, og det eneste som holdt oss foran i starten var treff på 3 poengere. Vi slet med å holde på ball og få den i gode posisjoner inside.
Heldigvis slapp dette i tredje hvor vi stakk fra og endte perioden 14 poeng opp. I 4 viste vi litt mer go form. Vi startet med veldig bra press på ball, og tok det som var av returer under kurven vår. Arve måtte sette seg 3 minutter ut i siste etter å ha tråkket over, og dette gjorde at Gregg steppet opp som pg og la presset høyt i forsvar samtidig som han valgte gode valg i angrep. 25-4 endte siste, og vi kunne ta til takke med 33 poengs seier ved hjelp av forsvaret som tettet seg sammen i slutten.

Statsmessig så stakk Ch sin career high, 19(!) returer seg ut. Mens både Bart(15/10) og Rune(17/10) hadde solide double doubles i poeng og returer.

Se resten av statistikken HER og legg igjen din stemme for player of the game.

Pts: Slettli Hansen, 23
Ass: Gravdal, 9
Rbs: Talleraas, 19
Stls: 3stk, 3