fredag 9. juli 2010

Ledouch James signer med Heat


Så var det altså avgjort, Ledouch James går til Miami Heat og joiner Bosh og Wade i årene framover. Det ryktes nå at de prøver å signere Mike Miller også, etter å ha kvittet seg med Michael Beasly (Timberwolves tok inn enda en SF??? de har nå 5 stk tror jeg).

Per dags dato så har Miami Heat kun en spiller under kontrakt og det er Mario Chalmers, så snart Bosh, Wade og James har signert så har de altså 4 spillere signert. De er nå på jakt etter en billig PG og ser på Jason Williams, Mike James, Earl Watson og Kenyon Dooling.

Jeg er ikke sikker på at dette eksperimentet kommer til å gå så bra, i hvertfall ikke den første sesongen. Tror de trenger å få på plass en håndfull solide rollespillere før de vinner ringer og det kan ta litt tid.

Spørsmålet jeg stiller meg er... hvem kommer til å være alpha dog'en på dette laget. Chris Bosh er det selvfølgelig ikke, men hvem som skal være sjef av Ledouch og Wade kan jo bli interessant å følge med på. Putt et kamerateam på begge spillerne og sleng på de et par mic'er - dette må jo ble reality serie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 www.STAVANGERBASKET.com | authors:Gravy / Pistol Pete